Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Άγιο Νικόλαο.Τιμές & προσφορές.

Η Budget Ενοικιασεις Αυτοκινητων σας καλωσορίζει στον Άγιο Νικόλαο. Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές και προσφορές. Στα καταστήματα στην πόλη, στη οδό Κούνδουρου, στο λιμάνι, και με μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη είναι σύντομη και εύκολη.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στον Άγιο Νικόλαο με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το λιμάνι, ή από τα γραφεία στην πόλη, πέρα από τα ιστορικά κτίρια, μπορείτε να ανακαλύψετε τις πολλές φυσικές ομορφιές, τις εξαιρετικές παραλίες και την Ιεράπετρα, τη Σητεία, τα χωριά στην ενδοχώρα αλλά και να γνωρίσετε και άλλες πόλεις της Κρήτης, τα Χανιά, το Ηράκλειο. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής σας. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στον Άγιο Νικόλαο, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιασεις αυτοκινητων σε Αγιο Νικολαο

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στον Άγιο Νικόλαο ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget | Άγιος Νικόλαος
Ακτή Κούνδουρου & Καπετάν Φαφουτή
Άγιος Νικόλαος, 72100
Λασίθι, Κρήτη

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 2130 213120

Τηλέφωνο καταστήματος: +30 2841 026811