Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων αεροδρόμιο Αθήνας. Τιμές & προσφορές

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα (ATH, Athens Intenational Airport). Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στη Αθήνα και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας, στην πόλη και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Αθήνας

Το γραφείο της Budget βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου και παραμένει ανοιχτό όλο το 24ωρο. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα σας περιμένει, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου. Το κέντρο της Αθήνας απέχει 30 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο στην Αθηνα

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στην Αθήνα σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget | Αεροδρόμιο Αθήνας
Αίθουσα αφίξεων
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος
Αττική Οδός, Σπάτα
19004, Αττική

Τηλέφωνο κρατήσεων +30 2130 213120

Τηλέφωνο καταστήματος +30 21 0353 0553