Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Βόλου.

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Αεροδρόμιο, Κρατικός Αερολιμένας Νέας Αγχιάλου / Βόλου (VOL, Volos airport). Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στο Βόλο και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας στο Βόλο, στο Πήλιο και στις πόλεις στη Κεντρική Ελλάδα.

Παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο στο Βόλο

Το προσωπικό της Budget θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου για την προγραμματισμένη παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα βρίσκεται ακριβώς έξω, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου. Η πόλη απέχει 26 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο στο Βολο

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στο Βόλο σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΟΛΟΥ
Πολυμέρη 27
Τ.Κ. 38221
Βόλος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 24210-20473