Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιασεις αυτοκινητων Χαλκιδα. Τιμές & προσφορές

Ενοικιασεις αυτοκινητων στη Χαλκιδα με τη Budget Rent a Car 12 μήνες το χρόνο. Από το κατάστημα στη Χαλκιδα με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές. Στο κατάστημα της Χαλκίδας, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Γοβίου, και με μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χαλκίδα είναι σύντομη και εύκολη.

Ταξιδεύοντας στη Χαλκίδα με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το γραφείο της Χαλκίδας, πέρα από την πόλη με τα ιστορικά μνημεία, το ενετικό κάστρο και τη γέφυρα Ευρίπου, μπορείτε να επισκεφθείτε μεταξύ άλλων τις πολλές παραλίες, αλλά και την Ιστιαία, την Ερέτρια, την Κύμη, το Αλιβέρι, την Κάρυστο. Επίσης δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής, αλλά και στα γραφεία των εταιρικών πελατών. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στη Χαλκίδα, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στη Χαλκιδα

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στη Χαλκίδα ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΥΒΟΙΑ
Λιάσκα 9
Τ.Κ. 34100
Χαλκίδα, Εύβοια

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 22210-88862