Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.Τιμές & προσφορές

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στα Ηράκλειο (HER, Heraklion Airport). Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στο Ηράκλειο και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας, στην πόλη και στην Κρήτη.

Ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Συνήθως το ωράριο λειτουργίας είναι μεταξύ 07:00 – 22:00, όμως εξυπηρετούνται και κρατήσεις για ενοικιαση αυτοκινητου με νυχτερινή άφιξη πτήσης. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα σας περιμένει, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου.Από τη Νέα Αλικαρνασσό, το κέντρο του Ηρακλείου απέχει 5 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο στο Ηρακλειο

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στο Ηράκλειο και στην Κρήτη σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Αίθουσα αφίξεων
Αεροδρόμιο Ηρακλείου
Τ.Κ. 71306
Νέα Αλικαρνασσός - Κρήτη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2810 344279