Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιασεις αυτοκινητων σε Ηράκλειο. Τιμές & προσφορές

Ενοικιασεις αυτοκινητων στο Ηράκλειο Κρήτης με τη Budget Rent a Car 12 μήνες το χρόνο. Από το κατάστημα στο Ηράκλειο με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές. Στα καταστήματα στην πόλη, στη οδό Ικάρων, στο αεροδρόμιο, παράδοση στο λιμάνι ή στο ξενοδοχείο σας και με μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο είναι σύντομη και εύκολη.

Ένοικίαση αυτοκνήτου στο Ηράκλειο με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, ή από το γραφείο στην πόλη, πέρα από τα ιστορικά μνημεία του Ηρακλείου, μπορείτε να ανακαλύψετε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, την Κνωσό, τη Φαιστό, τη Γόρτυνα, το φαράγγι της Σαμαρειάς και πολλές άλλες φυσικές ομορφιές, τις εξαιρετικές παραλίες στα Μάλια, στη Χερσόνησο, στο Τυμπάκι και τα χωριά στην ενδοχώρα, αλλά και να γνωρίσετε και άλλες πόλεις της Κρήτης το Ρέθυμνο, τα Χανιά. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής σας. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στο Ηράκλειο, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο Ηρακλειο

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στο Ηράκλειο ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ
Λιμάνι Ηρακλείου, Κεντρική Πύλη
Τ.Κ. 71306 Ηράκλειο
Ηράκλειο - Κρήτη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2810 229402, +30 2810 225421/P>