Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ηγουμενίτσα.Τιμές & προσφορές

Η Budget Ενοικιασεις Αυτοκινητων σας καλωσορίζει στην Ηγουμενίτσα. Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές. Στο κατάστημα της Ηγουμενίτσας, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Αγίων Αποστόλων, και με μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ηγουμενίτσα είναι σύντομη και εύκολη.

Ταξιδεύοντας στην Ηγουμενίτσα με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο της Πρέβεζας ή από το γραφείο στην Ηγουμενίτσα, πέρα από την πόλη με τα ιστορικά μνημεία και φυσικές ομορφιές, μπορείτε να ανακαλύψετε τις πανέμορφες παραλίες και κόλπους της περιοχής, αλλά και τις κοντινές πόλεις τα Σίβοτα, την Πάργα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής και στo λιμάνι. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στην Ηγουμενίτσα, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στην Ηγουμενιτσα

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στην Ηγουμενίτσα ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Αγίων Αποστόλων 13A
Τ.Κ. 46100
Ηγουμενίτσα, Θεσπρωτία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 26650 27999