Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Αεροδρόμιο, Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος» (IOA, Ioannina airport). Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στη Ιωάννινα και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας στα Ιωάννινα και στις γύρω πόλεις στη Δυτική και Βόρειο Ελλάδα.

Παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο στα Ιωάννινα

Το προσωπικό της Budget θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου για την προγραμματισμένη παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα βρίσκεται ακριβώς έξω, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου. Η πόλη απέχει 5 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο στη Ιωαννινα

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στη Ιωάννινα σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τ.Κ. 45332
Ιωάννινα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 26510 46333