Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιασεις αυτοκινητων Ιωάννινα. Τιμές & προσφορές

Ενοικιασεις αυτοκινητων στα Ιωάννινα με τη Budget Rent a Car 12 μήνες το χρόνο. Από το κατάστημα στα Ιωάννινα με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές. Στο κατάστημα στα Ιωάννινα, που βρίσκεται στην οδό Δωδώνης, στο κέντρο της πόλης και με μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στα Ιωάννινα είναι σύντομη και εύκολη.

Ταξιδεύοντας στη Ιωάννινα με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων ή από το γραφείο της πόλης, πέρα από την πόλη με τα ιστορικά μνημεία, τη λίμνη, το σπήλαιο Περάματος μπορείτε να επισκεφθείτε μεταξύ άλλων τις παραλίες του Ιονίου τις κοντινές πόλεις του νομού και μέσω της Εγνατίας τώρα μπορείτε να επισκεφθείτε και άλλες πολλές στη Βόρειο Ελλάδα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής, αλλά και στα γραφεία των εταιρικών πελατών. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στη Ιωάννινα, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στη Ιωαννινα

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στα Ιωάννινα ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Δωδώνης 71
Τ.Κ. 45332
Ιωάννινα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 26510 46333