Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Αεροδρόμιο, Κρατικός Αερολιμένας Καλαμάτας Καλαμάτας (KLX, Kalamata airport). Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στην Καλαμάτα και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας στην Καλαμάτα, στη Μάνη και στις πόλεις στη Πελοπόννησο.

Παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο στην Καλαμάτα

Το προσωπικό της Budget θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου για την προγραμματισμένη παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα βρίσκεται ακριβώς έξω, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου. Η πόλη απέχει 9 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο στην Καλαματα

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στην Καλαμάτα σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.