Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιασεις αυτοκινητων Καρπαθος. Τιμές & προσφορές

Ενοικιασεις αυτοκινητων στην Καρπαθο με τη Budget Rent a Car 12 μήνες το χρόνο. Από το κατάστημα στην Καρπαθο με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές. Στο καταστήματα στη Χώρα (Πηγάδια), στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι και με μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κάρπαθο είναι σύντομη και εύκολη.

Ταξιδεύοντας στην Κάρπαθο με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, ή από το γραφείο στην πόλη, πέρα από τα ιστορικά μνημεία στην πόλη, μπορείτε να ανακαλύψετε παραδοσιακούς οικισμούς ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, τα πολυάριθμα εκκλησάκια, τις εξαιρετικές παραλίες και τα χωριά στην ενδοχώρα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής σας. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στην Κάρπαθο, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στην Καρπαθο

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στην Κάρπαθο ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΚΑΡΠΑΘΟΣ
Πηγάδια Καρπάθου
Τ.Κ. 85700
Κάρπαθος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 22450-23873