Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο στην Κω.

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Αεροδρόμιο «Ιπποκράτης» Κως (KGS, Kos airport). Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στην Κω και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας στην Κω και στα αξιοθέατα του νησιού.

Παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο στην Κω

Το προσωπικό της Budget θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου για την προγραμματισμένη παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα βρίσκεται ακριβώς έξω, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου. Η Χώρα Κως απέχει 26 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο στην Κω

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στην Κω σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΩ
Τ.Κ. 85300
Κως

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 22420 24272