Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιασεις αυτοκινητων Κως. Τιμές & προσφορές

Ενοικιασεις αυτοκινητων στην Κω με τη Budget Rent a Car Κως12 μήνες το χρόνο. Από το κατάστημα στην Κω με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές. Στο καταστήμα στο Ψαλίδι, στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι και με μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κω είναι σύντομη και εύκολη.

Ταξιδεύοντας στην Κω με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, ή από το γραφείο στην πόλη, πέρα από τα ιστορικά μνημεία στην πόλη, μπορείτε να ανακαλύψετε τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, τις πολλές και καλές παραλίες και τα χωριά στην ενδοχώρα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής σας. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στην Κω, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στην Κω

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στην Κω ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΚΩΣ
Βασιλέως Γεωργίου 10Α
Τ.Κ. 85300
Κως

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 22420-24272