Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιασεις αυτοκινητων στη Λευκαδα. Τιμές & προσφορές

Ενοικιασεις αυτοκινητων σε Λευκαδα με τη Budget Rent a Car 12 μήνες το χρόνο. Από το κατάστημα στη Λευκαδα με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές. Στο κατάστημα στο κέντρο της πόλης, στην οδό Π. Φιλίππα, και στο Νυδρί, και με μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Λευκάδα είναι σύντομη και εύκολη.

Ταξιδεύοντας στη Λευκάδα με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το γραφείο στη πόλη, ή από το Νυδρί, πέρα από την πόλη με τα ιστορικά μνημεία και φυσικές ομορφιές, μπορείτε να ανακαλύψετε τις διακεκριμένες παραλίες του νησιού, αλλά και πολλά γραφικά χωριά και γειτονικές πόλεις. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής και στα λιμάνια του νησιού. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στη Λευκάδα, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στη Λευκαδα

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στη Λευκάδα ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΛΕΥΚΑΔΑ
Π. Φιλίππα 16
Τ.Κ. 31100
Λευκάδα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2645 026632