Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης.

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» Μυτιλήνης (MJT, Mytilene airport). Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στη Μυτιλήνη και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας, στην πόλη της Μυτιλήνης, στη Λεσβο και στα αξιοθέατα του νησιού.

Παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Το γραφείο της Budget βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου. Συνήθως το ωράριο λειτουργίας είναι μεταξύ 07:00 – 22:00, όμως εξυπηρετούνται και κρατήσεις για ενοικιαση αυτοκινητου με νυχτερινή άφιξη πτήσης. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα σας περιμένει ακριβώς έξω, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου. Η Μυτιλήνη απέχει 8 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο στη Μυτιληνη

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στη Μυτιλήνη σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΕΣΒΟΥ
Αίθουσα αφίξεων
Αεροδρόμιο Λέσβου
Τ.Κ. 81100
Μυτιλήνη - Λέσβος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 22510-37337