Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ρόδου.

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Διαγόρας Ρόδου (RHO, Rodos airport). Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στη Ρόδο και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας, στην πόλη της Ρόδου, στη Λίνδο, στο Φαληράκι και στα αξιοθέατα του νησιού.

Παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Ρόδου

Το γραφείο της Budget βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου. Συνήθως το ωράριο λειτουργίας είναι μεταξύ 07:00 – 22:00, όμως εξυπηρετούνται και κρατήσεις για ενοικιαση αυτοκινητου με νυχτερινή άφιξη πτήσης. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα σας περιμένει ακριβώς έξω, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου. Η Ρόδος απέχει 15 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο στη Ροδο

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στη Ρόδο σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΟΔΟΥ
Αίθουσα αφίξεων
Παραδείσι
Τ.Κ. 85101
Ρόδος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 22410-81011