Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιασεις αυτοκινητων Σαμος. Τιμές & προσφορές

Ενοικιασεις αυτοκινητων στη Σάμο με τη Budget Rent a Car 12 μήνες το χρόνο. Από το κατάστημα στη Σάμο με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές. Στο σταθμό στο αεροδρόμιο Σάμου και με μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σάμο είναι σύντομη και εύκολη.

Ταξιδεύοντας στη Σάμο με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο της Σάμου, ή από το γραφείο στο λμάνι, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλές όμορφες παραλίες, κατάφυτες λοφοπλαγιές και να επισκεφθείτε το Βαθύ, το Καρλόβασι και πολλά γραφικά χωριά στην ενδοχώρα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής σας. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στη Σάμο, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στη Σαμο

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στη Σάμο ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΣΑΜΟΣ
Αεροδρόμιο
Τ.Κ. 83100
Σάμος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2273061807