Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Σαντορίνης.

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Αεροδρόμιο, Κρατικός Αερολιμένας, Σαντορίνης (JTR, Santorini airport). Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στη Σαντορίνη και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας, στα Φηρά, στην Οία και στα αξιοθέατα του νησιού.

Παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Σαντορίνης

Το γραφείο της Budget βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου. Συνήθως το ωράριο λειτουργίας είναι μεταξύ 07:00 – 22:00, όμως εξυπηρετούνται και κρατήσεις για ενοικιαση αυτοκινητου με νυχτερινή άφιξη πτήσης. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα σας περιμένει ακριβώς έξω, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου. Τα Φηρά απέχουν 6 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο στη Σαντορινη

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στη Σαντορίνη σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Αίθουσα αφίξεων
Τ.Κ. 84702
Σαντορίνη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 22860- 33887