Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Αεροδρόμιο, Κρατικός Αερολιμένας Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» (SKG, Thessaloniki, airport). Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στη Θεσσαλονίκη και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας στην Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική και στις γύρω πόλεις στη Μακεδονία.

Ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Το προσωπικό της Budget θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου. Συνήθως το ωράριο λειτουργίας είναι μεταξύ 07:00 – 22:00, όμως εξυπηρετούνται και κρατήσεις για ενοικιαση αυτοκινητου με νυχτερινή άφιξη πτήσης. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα το παραλάβετε από τα γραφεία της Budget που βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο, στην οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας. Από το αεροδρόμιο, η Θεσσαλονίκη απέχει 15 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιασεις αυτοκινητων στο αεροδρομιο στη Θεσσαλονικη

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στη Θεσσαλονίκη σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 213 0213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
15ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας
Τ.Κ. 57001
Θεσσαλονίκη