Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιασεις αυτοκινητων Θεσσαλονίκη. Τιμές & προσφορές

Budget Ενοικιασεις αυτοκινητων στη Θεσσαλονίκη, 12 μήνες το χρόνο. Από το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές. Στο κατάστημα Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο Μακεδονία, και με μεγάλη ποικιλία από αυτοκίνητα, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη είναι σύντομη και εύκολη.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη με την Budget

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου, πέρα από την πόλη με τα ιστορικά μνημεία και φυσικές ομορφιές, μπορείτε να επισκεφθείτε μεταξύ άλλων τις παραλίες της Χαλκιδικής και της Πιερίας αλλά και τις κοντινές πόλεις στη Βόρειο Ελλάδα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής, στο σιδηροδρομικό σταθμό, στο λιμάνι, αλλά και στα γραφεία των εταιρικών πελατών. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στη Θεσσαλονίκη, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιασεις αυτοκινητων στη Θεσσαλονικη

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στη Θεσσαλονίκη ή στο πιο κοντικό σας κατάστημα, ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 213 0213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a Car ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γεωργίου Παπανδρέου 5
Τ.Κ. 54645
Θεσσαλονίκη


Ενοικιασεις αυτοκινητων στη Θεσσαλονίκη οικονομικά και υπεύθυνα