Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Χίου.

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Αεροδρόμιο «Όμηρος» στη Χίο (JKH, Chios airport). Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στη Χίο και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας, στην πόλη, και στα αξιοθέατα του νησιού.

Παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Χίου

Το γραφείο της Budget βρίσκεται στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου. Συνήθως το ωράριο λειτουργίας είναι μεταξύ 07:00 – 22:00, όμως εξυπηρετούνται και κρατήσεις για ενοικιαση αυτοκινητου με νυχτερινή άφιξη πτήσης. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα σας περιμένει ακριβώς έξω, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου. Η πόλη απέχει 3 χλμ., ο δε Καρφάς 6 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο στη Χιο

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στη Χίος σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΙΟΥ
Τ.Κ. 82100
Χίος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 22710 22034, +30 22710 274455-6