Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιασεις αυτοκινητων Χίος. Τιμές & προσφορές

Ενοικιασεις αυτοκινητων στη Χίο με τη Budget Rent a Car 12 μήνες το χρόνο. Από το κατάστημα στο λιμάνι στη Χίο με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές. Στο κατάστημα στο λιμάνι της Χώρας και με μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χίο είναι σύντομη και εύκολη.

Ταξιδεύοντας στη Χίο με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο της Χίου, ή από το γραφείο στο λμάνι, περα από τα ιστορικά μνημεία και τα αρχοντικά της πόλης, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλές όμορφες παραλίες, κατάφυτες λοφοπλαγιές και να επισκεφθείτε τα πολλά γραφικά χωριά στην ενδοχώρα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής σας. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στη Χίο, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στη Χιο

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στη Χίο ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΧΙΟΣ
Κανάρη 9
Τ.Κ. 82100
Λιμάνι, Χίος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 22710-22034, +30 22710-274455-6