Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ζάκυνθου.

Η Budget Rent a Car σας καλωσορίζει στο Αεροδρόμιο “Διονύσιος Σολωμός” (ZTH, Zakynthos airport) στη Ζάκυνθο. Με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε οικονομικές τιμές, στη Ζάκυνθο και στα πιο δημοφιλή αεροδρόμια της Ελλάδας. Αξιοποιήστε το χρόνο σας επιλέγοντας το αυτοκίνητο που σας εξυπηρετεί καλύτερα, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα στο ξενοδοχείο σας, στο Λαγανα, στο Καλαμακι, στις Αλυκές και στα αξιοθέατα του νησιού.

Παραλαβή του αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Ζάκυνθου

Το προσωπικό της Budget θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου για την προγραμματισμένη παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο ενοικίασης θα βρίσκεται ακριβώς έξω, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του αεροδρομίου. Η πόλη της Ζακύνθου απέχει 6 χλμ, ο δε Λαγανάς 1 χλμ.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στο αεροδρομιο στη Ζακυνθο

Με την Budget Car Rental μπορείτε να οργανώσετε τις μετακινήσεις σας στη Ζάκυνθο σε οικονομικες τιμες. Καντε κρατηση τωρα ή καλεστε το Τμημα Κρατήσεων για περισσοτερες πληροφοριες στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Παραλία, Λαγανάς
Τ.Κ. 29100
Ζάκυνθος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 26950 33209