Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιασεις αυτοκινητων σε Ζάκυνθο. Τιμές & προσφορές

Ενοικιασεις αυτοκινητων στη Ζάκυνθο με τη Budget Rent a Car 12 μήνες το χρόνο. Από το κατάστημα στο Ζάκυνθο με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές. Στο κατάστημα του Λαγανά και με μεγάλη ποικιλία από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ζάκυνθο είναι σύντομη και εύκολη.

Ταξιδεύοντας στη Ζάκυνθο με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο, ή από το γραφείο στο Λαγανά, πέρα από τα ιστορικά μνημεία και φυσικές ομορφιές, μπορείτε να ανακαλύψετε τις φημισμένες παραλίες του νησιού, αλλά και πολλά γραφικά χωριά στην ενδοχώρα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής και στα λιμάνια του νησιού. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στη Ζάκυνθο, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιαση αυτοκινητου στη Ζακυνθο

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στη Ζάκυνθο ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Στραβοπόδη 7, Πόλη
Τ.Κ. 29100
Ζάκυνθος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 26950 27512