Κάντε κράτηση

 1. Παραλαβή αυτοκινήτου

  Ελλάδα

 2. Επιστροφή αυτοκινήτου

 3. Φύγαμε!

  • Αν είστε ηλικίας κάτω των 30, παρακαλούμε όπως εισάγετε την ημερομηνία γέννησής σας, ώστε να σας υποδείξουμε τα κατάλληλα αυτοκίνητα για εσάς. ?
  • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

BUDGET ONLINE CHECK-IN

Ο νέος, εύκολος τρόπος να ξεκινήσεις ακόμα πιο γρήγορα το ταξίδι σου!

Ο νέος, εύκολος τρόπος να ξεκινήσεις ακόμα πιο γρήγορα το ταξίδι σου!

Με την νέα υπηρεσία Online Check-in από την Budget, μειώνεις ακόμα περισσότερο τον χρόνο αναμονής σου στον σταθμό μας και ξεκινάς ακόμα πιο γρήγορα το ταξίδι σου.

Πώς; Πολύ απλά! Εμείς ετοιμάζουμε το συμβόλαιο ενοικίασής σου πριν την άφιξή σου στον σταθμό μας, ώστε εσύ - κατά την παραλαβή - να χρειαστεί απλά να υπογράψεις, να παραλάβεις τα κλειδιά και να ξεκινήσεις την απόδραση!


Και επειδή δίνουμε προτεραιότητα στη δική σου ασφάλεια, το αυτοκίνητό σου θα σε περιμένει έτοιμο και πεντακάθαρο, με βάση τα πρωτόκολλα ασφαλείας και καθαρισμού που ακολουθούμε πριν και μετά από κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου.

 

ONLINE CHECK-IN ΤΩΡΑ

Πώς πραγματοποιώ Online Check-in;

Η διαδικασία είναι απλή:

 1. Πραγματοποιείς την κράτησή σου online, στο www.budget.gr.
 2. Επισκέπτεσαι τη σελίδα του Online Check-in*. Μπορείς να την επισκεφτείς και από το email επιβεβαίωσης της κράτησης, που θα λάβεις στο email σου.
 3. Συμπληρώνεις τα στοιχεία της άδειας οδήγησής σου.
 4. Συμπληρώνεις τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής που χρησιμοποίησες κατά την κράτησή σου.
 5. Επιλέγεις τυχόν επιπλέον προϊόντα ή υπηρεσίες της προτίμησής σου.

 

Αυτό ήταν! Είσαι έτοιμος.

Μπορείς να πραγματοποιήσεις Online Check-in, από τη στιγμή που θα ολοκληρώσεις την κράτηση του αυτοκινήτου σου. Και... σε περίπτωση που ξεχαστείς, θα σου το υπενθυμίσουμε εμείς, με ένα email.

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου

Με την άφιξή σου στον σταθμό ενοικίασης Budget, ακολούθησε την ειδικά σήμανση ώστε να εξυπηρετηθείς με προτεραιότητα.

Θα χρειαστούμε την ταυτότητα ή το διαβατήριό σου, την κάρτα πληρωμής με την οποία πραγματοποίησες την κράτησή σου, την άδεια οδήγησης καθώς και το email επιβεβαίωσης του online check-in, ώστε να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σου.* 

Μετά την ταυτοποίηση, θα ζητήσουμε την υπογραφή σου και θα σου παραδώσουμε τα κλειδιά.

*Σε ορισμένους προορισμούς του εξωτερικού απαιτούνται 2 κάρτες πληρωμής, μια από τις οποίες πρέπει να είναι πιστωτική, όπως επισημαίνεται στην επιβεβαίωση της κράτησής σου. Θα χρειαστεί να τις επιδείξεις κατά την άφιξή σου στον σταθμό. Θα χρειαστούμε ταυτότητα/διαβατήριο και άδεια ιδήγησης του επιπλέον οδηγού (ών), σε περίπτωση που έχουν προστεθεί στην κράτηση.