1. Παραλαβή αυτοκινήτου

    Ελλάδα

  2. Επιστροφή αυτοκινήτου

  3. Φύγαμε!

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Παρέλαβε το αυτοκίνητου σου από το σταθμό της Budget στο αεροδρόμιο Καλαμάτας και ξεκίνα το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Budget και...έφυγες! Εισήγαγε τις ημερομηνίες που θες να ταξιδέψεις και το σταθμό ενοικίασης στη μηχανή αναζήτησης δεξιά της σελίδας και διάλεξε το αυτοκίνητό σου.

Για την ενοικίαση σου στην Καλαμάτα, μπορείς να επιλέξεις επιπλεόν προϊόντα και υπηρεσίες, όπως GPS και WiFi.

Εξερεύνησε την Καλαμάτα και την Πελοπόννησο με ένα Budget αυτοκίνητο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καλαμάτα

Γιατί να επιλέξετε την Budget;

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο ή από το σταθμό στο κέντρο της Καλαμάτας, πέρα από την πόλη με τα ιστορικά μνημεία και τις φυσικές ομορφιές, μπορείτε να επισκεφθείτε μεταξύ άλλων τις παραλίες του Μεσσηνιακού αλλά και τις κοντινές πόλεις την Πύλο, τη Κορώνη, τη Μεθώνη να περιηγηθείτε στον Ταύγετο και στη διπλανή Λακωνία, την Ολυμπία και την κατάφυτη Αρκαδία. Για να ανακαλύξετε την όμορφη Πελοπόννησο, η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντική.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής αλλά και στα γραφεία των εταιρικών πελατών.

Ενοικίαση με τις καλύτερες τιμές

Η Budget προσφέρει παγκοσμίως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και φιλική εξυπηρέτηση. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για το επόμενό σου ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!