1. Παραλαβή αυτοκινήτου

    Ελλάδα

  2. Επιστροφή αυτοκινήτου

  3. Φύγαμε!

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας

Παρέλαβε το αυτοκίνητου από το σταθμό της Budget στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και ξεκίνα το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Budget και...έφυγες! Εισήγαγε τις ημερομηνίες που θες να ταξιδέψεις στη μηχανή αναζήτησης δεξιά της σελίδας και διάλεξε το αυτοκίνητό σου.

Για την ενοικίαση σου από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, μπορείς να επιλέξεις επιπλεόν προϊόντα και υπηρεσίες, όπως GPS και WiFi. 

Εξερεύνησε την Κέρκυρα με ένα Budget αυτοκίνητο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα είναι το πιο βόρειο από τα ελληνικά νησιά. Το όμορφο τοπίο και η μεσογειακή γοητεία προσελκύει επισκέπτες όλο το χρόνο.
 
Οι παραλίες του νησιού είναι από τις καλύτερες στην περιοχή και οι γραφικοί όρμοι είναι ένα πραγματικό θέαμα. Η Κέρκυρα είναι ένας αγαπημένος προορισμός με επισκέπτες από όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια.
 
 

Γιατί να επιλέξετε την Budget;

Θα βρείτε σταθμό της Budget σε περίπου 3.150 σημεία ενοικίασης αυτοκινήτων, αεροδρόμια και κέντρα πόλεων σε περισσότερες από 120 χώρες. 

Από την Ελλάδα μέχρι δημοφιλείς προορισμούς διακοπών σε όλο τον κόσμο. θα βρείτε πάντα τις χαμηλές τιμές ενοικίασης, αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλη τη διάρκεια της ενοικίασης.

Ενοικίαση με τις καλύτερες τιμές.

Η Budget προσφέρει παγκοσμίως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και φιλική εξυπηρέτηση. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για το επόμενό σου ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

 Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!