Ενοικίαση Αυτοκινήτου στην Κύπρο

Ψάχνετε για super οικονομική ενοικίαση στην Κύπρο; 

Μπείτε αμέσως στο αυτοκίνητο που μόλις ενοικιάσατε στην Κύπρο και ξεκινήστε ένα super fun ταξίδι. Ότι θελήσετε να κάνετε, έχετε πλέον τον τρόπο να το κάνετε με το Budget αυτοκίνητό σας… Αμμώδεις παραλίες, open air φεστιβάλ, συναυλίες, διασκέδαση μέχρι το πρωί - όλα αυτά σε ένα μοναδικά ηλιόλουστο νησί!

Γρήγορη και εύκολη κράτηση, super οικονομικές τιμές και τα καλύτερα αυτοκίνητα στην πόλη – τι περιμένετε; Κάντε κράτηση τώρα χρησιμοποιώντας το booking engine στα δεξιά της σελίδας.  Επιλέξτε προορισμό, ημερομηνίες και φύγατε!

 

Budget in style

 

Συνδυάστε οικονομία και ποιότητα μαζί!

 

Kάντε την επιλογή σας μέσα από τα καλύτερα μοντέλα αυτοκινήτων και οδηγήστε στους δρόμους της Κύπρου.  Από το καλύτερο οικογενειακό ταξίδι με ένα ευρύχωρο family car, μέχρι το business meeting που έχετε προγραμματίσει με ένα εντυπωσιακό hatch back. Θα προετοιμάσουμε για εσάς ακόμη και όλα τα extras που χρειάζεστε για να απολαύσετε  το ταξίδι σας με τον καλύτερο τρόπο - από το GPS σας, μέχρι το super γρήγορο Wi-Fi μας, μέχρι και παιδικό κάθισμα για την ασφάλεια της οικογένειάς σας.

 

Επιστρέψτε το αυτοκίνητό σας σε διαφορετικό σταθμό

 

Ποιος είπε ότι το ταξίδι τελειώνει πάντα εκεί που αρχίζει; Οι σταθμοί ενοικίασης της Budget στην Κύπρο βρίσκονται σχεδόν παντού και μπορείτε να ενοικιάσετε από το ένα σημείο και να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σε κάποιο άλλο. 

 

Οδηγήστε στην Κύπρο με ασφάλεια και εντός budget

 

Χρειάζεστε μόνο τρεις ώρες για να φτάσετε από την μια ακτή στην άλλη - η Κύπρος είναι το ιδανικό μέρος για να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και η Budget σας δίνει τη λύση με super οικονομικές τιμές.

 

Οδηγήστε  στους στενούς, όμορφα σχεδιασμένους δρόμους της πρωτεύουσας της Λευκωσίας, μέχρι τους ελκυστικούς κήπους και γλυπτά της Λεμεσού - τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού.

 

Στο δρόμο σας, μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα ανάμεσα στα καταπράσινα βουνά της Πάφου. Η κοιλάδα του Κέδρου είναι ένα must-see του νησιού.

 

Budget και έφυγες γιατί… μπορείς να έχεις περισσότερα… πληρώνοντας λιγότερα!

 

Εύκολη κράτηση αυτοκινήτου.  Απλά επιλέξτε προορισμό και ημερομηνίες από τη μηχανή κρατήσεων και φύγατε!

Εξερεύνησε την Κύπρο με ένα Budget αυτοκίνητο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κύπρο

Γιατί να επιλέξετε την Budget;

Θα βρείτε σταθμό της Budget σε περίπου 3.150 σημεία ενοικίασης αυτοκινήτων, αεροδρόμια και κέντρα πόλεων σε περισσότερες από 120 χώρες. 

Από την Ελλάδα μέχρι δημοφιλείς προορισμούς διακοπών σε όλο τον κόσμο. θα βρείτε πάντα τις χαμηλές τιμές ενοικίασης, αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλη τη διάρκεια της ενοικίασης.

Ενοικίαση με τις καλύτερες τιμές

Η Budget προσφέρει παγκοσμίως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και φιλική εξυπηρέτηση. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για το επόμενό σου ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!

Κάντε κράτηση

  1. Παραλαβή αυτοκινήτου

    Ελλάδα

  2. Επιστροφή αυτοκινήτου

  3. Φύγαμε!

    • Αν είστε ηλικίας κάτω των 30, παρακαλούμε όπως εισάγετε την ημερομηνία γέννησής σας, ώστε να σας υποδείξουμε τα κατάλληλα αυτοκίνητα για εσάς. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: