1. Παραλαβή αυτοκινήτου

    Ελλάδα

  2. Επιστροφή αυτοκινήτου

  3. Φύγαμε!

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Δημοφιλείς Προορισμοί

Ενοικίαση Αυτοκίνητου στο λιμάνι του Πειραιά

Παρέλαβε το αυτοκίνητου από το σταθμό της Budget στο λιμάνι του Πειραιά και ξεκίνα το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα και πάντα στις καλύτερες τιμές. Αν ταξιδεύεις στην Αθήνα με πλοίο για δουλειά ή διακοπές, τότε η καλύτερη λύση για τις μεταινήσεις σου είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου με τη Budget.  Με το Budget αυτοκίνητό σου πέρα από τα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, μπορείς να οργανώσεις εκδρομές στο Σούνιο, στους Δελφούς, να επισκεφθείς πολλές παραλίες και αμέτρητα ιστορικά μνημεία.

Budget και...έφυγες! Εισήγαγε τις ημερομηνίες που θες να ταξιδέψεις στη μηχανή αναζήτησης δεξιά της σελίδας και διάλεξε  το αυτοκίνητό σου.

Στο στοαθμό της Budget στον Πειραιά μπορείς να επιλέξεις επιπλεόν προϊόντα και υπηρεσίες για το ταξίδι σου, όπως GPS και WiFi αλλά και αλυσίδες χιονιού αν προγραμματίζεις να κατευθυνθείς προς ορεινούς προορισμούς.

Διεύθυνση: Ακτή Μιαούλη 21, Πειραιάς

Εξερεύνησε την Αθήνα με ένα Budget αυτοκίνητο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στον Πειραιά

Γιατί να επιλέξετε την Budget;

Θα βρείτε σταθμό της Budget σε περίπου 3.150 σημεία ενοικίασης αυτοκινήτων, αεροδρόμια και κέντρα πόλεων σε περισσότερες από 120 χώρες. 

Από την Ελλάδα μέχρι δημοφιλείς προορισμούς διακοπών σε όλο τον κόσμο. θα βρείτε πάντα τις χαμηλές τιμές ενοικίασης, αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλη τη διάρκεια της ενοικίασης.

Ενοικίαση με τις καλύτερες τιμές

Η Budget προσφέρει παγκοσμίως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και φιλική εξυπηρέτηση. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για το επόμενό σου ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!