1. Παραλαβή αυτοκινήτου

    Ελλάδα

  2. Επιστροφή αυτοκινήτου

  3. Φύγαμε!

    • Αν είστε ηλικίας κάτω των 30, παρακαλούμε όπως εισάγετε την ημερομηνία γέννησής σας, ώστε να σας υποδείξουμε τα κατάλληλα αυτοκίνητα για εσάς. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Ενοικίαση αυτοκινήτου από 8€ την ημέρα.

discount-8€-per-day

Οδήγησε σε όλη την Ελλάδα με τις καλύτερες τιμές!

Θέλεις κι εσύ να βγεις κερδισμένος από τις καλύτερες τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου; Με την Budget μπορείς!

 

Με κάθε κράτηση αυτοκινήτου και ταξίδια έως και 29 Απριλίου, μπορείς να επωφεληθείς από τιμές που ξεκινούν από 8€/ημέρα.

 

Η διαδικασία είναι απλή. Πραγματοποίησε την online κράτησή σου με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και επωφελήσου άμεσα από την προσφορά.

 

Μην αργείς, κάνε κράτηση τώρα!

Όροι και Προϋποθέσεις Προσφοράς

- Η αναγραφόμενη τιμή ισχύει για 7ήμερη ενοικίαση κατηγορίας αυτοκινήτου Α. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες αυτοκινήτου η τιμή αναπροσαρμόζεται.

- Η προσφορά ισχύει για ενοικιάσεις αυτοκινήτου που πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα έως και 29/04/2020

- Απο την προσφορά εξαιρούνται οι παρακάτω ημερομηνίες 11/04 έως 20/04.

- Η προσφορά ισχύει και για τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών καλώντας στο 2130213120.

- Η έναρξη της ενοικίασης πραγματοποιείται οποιαδήποτε ημέρα.

- Πρέπει να έχει προηγηθεί κράτηση πριν την έναρξη της ενοικίασης.

- Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας της κατηγορίας, η τιμή δεν ισχύει για την επόμενη.

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για κρατήσεις που πραγματοποιηθούν απευθείας από το budget.gr ή το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Budget

- Τα ποσά απαλλαγής των ασφαλειών διαμορφώνονται ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκινήτου που θα παραληφθεί.

- Οι ενοικιάσεις υπόκεινται σε διάφορα προαιρετικά κόστη εφόσον ο ενοικιαστής το επιλέξει: π.χ. ειδικό εξοπλισμό (π.χ. GPS), δεύτερο οδηγό, νεαρό οδηγό, επιπλέον ασφάλειες, καύσιμα κτλ.

- Η έκπτωση δεν ισχύει για τυχόν επιπλέον υπηρεσίες και προϊόντα, όπως προαιρετικές ασφαλιστικές καλύψεις ή π.χ. GPS, WiFi

- Οι ενοικιάσεις υπόκεινται σε ποσά ευθύνης των καλύψεων που συμπεριλαμβάνονται στη τιμή, αλλά υπάρχουν προαιρετικές καλύψεις που μπορούν να αγοραστούν τοπικά, οι οποίες μηδενίζουν τα ποσά αυτά.

- Ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί επιστροφής αυτοκίνητου σε άλλο σταθμό.

- Για ενοικιάσεις με επιστροφή του αυτοκινήτου σε διαφορετικό σταθμό από αυτόν της παραλαβής ενδέχεται να υπάρχει χρέωση.

- Η προσφορά περιλαμβάνει: απεριόριστα χιλιόμετρα, ασφάλεια κλοπής με ποσό ευθύνης, μικτή ασφάλεια με ποσό ευθύνης, ΦΠΑ και φόρους.

- Η ενοικίαση υπόκειται στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις της Budget για την ηλικία, το δίπλωμα οδήγησης και την κάρτα πληρωμής του ενοικιαστή, καθώς και στους όρους και προϋποθέσεις του συμβολαίου ενοικίασης.

- Η προσφορά αυτή δεν ισχύει σε συνδυασμό με καμία άλλη προσφορά, εκπτωτικό κουπόνι ή έκπτωση από την Budget, καθώς και ενοικιάσεις μέσω Τρίτων.

- Η προσφορά ισχύει κατόπιν διαθεσιμότητας των αυτοκινήτων.

- Η προσφορά μπορεί να τροποποιηθεί ή να λήξει χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

- Η προσφορά δεν ισχύει για ταξιδιωτικά γραφεία, tour operators, ξενοδοχεία ή τους εταιρικούς πελάτες της Budget και δεν επιδέχεται προμήθειας.

- Η προσφορά δεν ισχύει για μηνιαίες ενοικιάσεις σε προσυμφωνημένες τιμές και για Budget Max ενοικιάσεις.

- Η προσφορά δεν ισχύει για διαχειριστικά έξοδα ατυχήματος, ζημιάς ή κλοπής.

- Η ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία του οδηγού στην Ελλάδα είναι 21 ετών. Οδηγοί κάτω των 25 ετών επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση.

- Ισχύουν οι Όροι & Προϋποθέσεις της Budget Ελλάδας.