Χώρα Ενοικίασης
Επιστρέφετε σε άλλο Κατάστημα;

Ενοικιασεις αυτοκινητων σε Ροδο. Τιμές & προσφορές

Ενοικιασεις αυτοκινητων στη Ρόδο με τη Budget Rent a Car 12 μήνες το χρόνο. Από το δίκτυο καταστημάτων στη Ρόδο με την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορείτε να συνδυάσετε την ανεξάρτητη οδηγική εμπειρία σε φθηνές τιμές. Στο καταστήματα στην πόλη, στο αεροδρόμιο στο λιμάνι και στη Λίνδο και με μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, η διαδικασία κράτησης για την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο είναι σύντομη και εύκολη.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο με την Budget Car Rental

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο, το λιμάνι, ή από το γραφείο στην πόλη, πέρα από τα ιστορικά μνημεία στην πόλη, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλές όμορφες παραλίες και απομονωμένους ορμίσκους, το δάσος των πεταλούδων, τα χωριά στην ενδοχώρα. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής σας. Μια ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου του καταστήματος παραλαβής στη Ρόδο, θα σας λύσει τυχόν απορίες.

Κρατησεις για ενοικιασεις αυτοκινητων στη Ροδο

Με την Budget Car Rental μπορειτε να εξασφαλισετε ενοικιαση αυτοκινητου στη Ρόδο ποιοτικα και οικονομικα. Καντε κρατηση τωρα ή για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε με το Τμημα Κρατήσεων στο +30 2130 213120. Για την επομενη ενοικιαση αυτοκινητου οι καλυτερες προσφορες μας βρισκονται online.Budget Rent a car ΡΟΔΟΣ
Λεωφόρος Ηρακλειδών, Ιαλυσσός
Τ.Κ. 85101
Ρόδος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 22410 91700