Ταξιδιωτικά Γραφεία

Online Σύστημα Κρατήσεων

 Η Budget έρχεται ακόμη πιο κοντά στα Ελληνικά Ταξιδιωτικά Γραφεία, προσφέροντας περισσότερα προνόμια αλλά και απλοποιώντας τη διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, με το σύστημα κρατήσεων αποκλειστικά για Ταξιδιωτικά Γραφεία:

  • Απευθύνεται σε όλα τα Ταξιδιωτικά Γραφεία στην Ελλάδα (IATA ή non-IATA).
  • Μπορείτε να δείτε τιμές και να κάνετε κρατήσεις για Ελλάδα αλλά και για οποιοδήποτε άλλο μέρος τους κόσμου θέλετε.
  • Η κράτηση γίνεται online σε real time και λαμβάνετε εντός 2 δευτερολέπτων επιβεβαίωση με όλα τα στοιχεία της κράτησης. Το email αυτό μπορείτε να το στείλετε απευθείας στον πελάτη σας.
  • Οι τιμές που δίνει είναι ίδιες με αυτές που θα δώσουμε σε ένα πελάτη, ο οποίος θα καλέσει απευθείας την Budget για να ζητήσει αυτοκίνητο ή θα μπει στο www.budget.gr
  • Στις τιμές περιλαμβάνονται ελκυστικά ποσοστά προμήθειας για εσάς.
  • Μπορεί να προσαρμοστεί στο δικό σας site με τη μορφή ενός banner με link στο booking engine, έτσι ώστε ο πελάτης σας να κάνει απευθείας την κράτησή του από το site σας και εσείς να εισπράττετε την προμήθειά σας.
  • Οι τιμές για Ελλάδα αλλά και για τις περισσότερες χώρες του εξωτερικού, περιλαμβάνουν απεριόριστα χιλιόμετρα, μικτή ασφάλεια, ασφάλεια κλοπής, χρέωση τελών ταξινόμησης, προσαύξηση παράδοσης στο αεροδρόμιο και ΦΠΑ.

Εδώ λοιπόν, μπορείτε να δείτε τιμές και να κάνετε κράτηση, χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας (αν δεν έχετε θα πρέπει να τον ζητήσετε από την Budget) για να πάρετε την προμήθειά σας.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Πληρωμή Ενοικίασης και Απόδοση Προμήθειας

  • Κάνετε την κράτηση online στην Budget, για λογαριασμό του πελάτη σας, συμπληρώνοντας πάντα τον κωδικό του γραφείου σας (αν δεν έχετε θα πρέπει να τον ζητήσετε από την Budget).
  • Ο πελάτης σας πληρώνει στην Budget κατά την έναρξη της ενοικίασης, είτε αυτή είναι στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο ενοικιαστής να είναι κάτοχος τουλάχιστον μίας πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (ή δύο σε ειδικές κατηγορίες αυτοκινήτων).
  • Στο τέλος της ενοικίασης, η Budget σας αποδίδει την προσυμφωνημένη προμήθεια.

 

Εξαίρεση: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προπληρώσετε την ενοικίαση για τον πελάτη σας, μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό ποσό της ενοικίασης και να μας αποστείλετε το καταθετήριο με Fax (2106879610) ή με Email στο contact@budget.gr, αναγράφοντας το email σας και τον αριθμό κράτησης του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικό voucher. Η προπληρωμή πρέπει να γίνει πρίν την έναρξη της ενοικίασης και μόνο με τραπεζική κατάθεση. Η αποστολή των e-vouchers γίνεται καθημερινά 08:00 - 22:00 και το Σάββατο 09:00 - 20:00. Ο πελάτης σας θα πρέπει να επιδείξει το voucher κατα την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Για τροποποίηση ή ακύρωση της κράτησής σας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2130213120 ή με email στο contact@budget.gr.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ