1. Παραλαβή αυτοκινήτου

    Ελλάδα

  2. Επιστροφή αυτοκινήτου

  3. Φύγαμε!

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Δημοφιλείς Προορισμοί

Ενοικίαση αυτοκινήτου στον Άγιο Νικόλαο

Παρέλαβε το αυτοκίνητου σου από το σταθμό ενοικίασης της Budget στον Άγιο Νικόλαο και ξεκίνα το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Άλλοι σταθμοί ενοικίασης της Budget στην Κρήτη υπάρχουν στο αεροδρόμιο και λιμάνι Ηρακλείου, στο αεροδρόμιο Χανίων, στο Ρέθυμνο και στη Χερσόνησο. 

Budget και...έφυγες! Εισήγαγε τις ημερομηνίες που θες να ταξιδέψεις και το σταθμό ενοικίασης στη μηχανή αναζήτησης δεξιά της σελίδας και διάλεξε το αυτοκίνητό σου.

Για την ενοικίαση σου στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, μπορείς να επιλέξεις επιπλεόν προϊόντα και υπηρεσίες, όπως GPS και WiFi.

Διεύθυνση: Ακτή Κούνδουρου & Καπετάν Φαφούτη, Άγιος Νικόλαος, 72100

Εξερεύνησε τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης με ένα Budget αυτοκίνητο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στον Άγιο Νικόλαο

Γιατί να επιλέξετε την Budget;

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Άγιο Νικόλαο, πέρα από τα ιστορικά κτίρια, μπορείτε να ανακαλύψετε τις πολλές φυσικές ομορφιές της περιοχής, τις εξαιρετικές παραλίες και την Ιεράπετρα, τη Σητεία, τα χωριά στην ενδοχώρα αλλά και να γνωρίσετε και άλλες πόλεις της Κρήτης, τα Χανιά, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο. Μια επίσκεψη στο Φοινικόδασος θα πρέπει να είναι πάνω πάνω στη λίστα σου για το ταξίδι στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Επέλεξε ένα κρητικό εστιατόριο ή τις ταβέρνες πάνω στη θάλασσα και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να δοκιμάσει την κρητική κουζίνα.

Επίσης με τη Budget Rent a Car δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής σου. 

Ενοικίαση με τις καλύτερες τιμές!

Η Budget προσφέρει παγκοσμίως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και φιλική εξυπηρέτηση. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για το επόμενό σου ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!