1. Παραλαβή αυτοκινήτου

    Ελλάδα

  2. Επιστροφή αυτοκινήτου

  3. Φύγαμε!

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Δημοφιλείς Προορισμοί

Ενοικίαση αυτοκινήτου στα Ιωάννινα

Παρέλαβε το αυτοκίνητου σου από έναν απο τους σταθμούς της Budget στα Ιωάννινα και ξεκίνα το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Οι σταθμοί μας βρίσκονται:

Αεροδρόμιο Ιωαννίνων

Ιωάννινα: Δωδώνης 71, 45332

Budget και...έφυγες! Εισήγαγε τις ημερομηνίες που θες να ταξιδέψεις και το σταθμό ενοικίασης στη μηχανή αναζήτησης δεξιά της σελίδας και διάλεξε το αυτοκίνητό σου.

Για την ενοικίαση σου στα Ιωάννινα, μπορείς να επιλέξεις επιπλεόν προϊόντα και υπηρεσίες, όπως GPS και WiFi.

Εξερεύνησε τα Ιωάννινα με ένα Budget αυτοκίνητο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στα Ιωάννινα

Γιατί να επιλέξετε την Budget;

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο ή από το σταθμό της Budget στο κέντρο της πόλης, πέρα από τα Ιωάννινα με τα ιστορικά μνημεία, τη λίμνη και το σπήλαιο Περάματος μπορείτε να επισκεφθείτε μεταξύ άλλων τις παραλίες του Ιονίου και τις κοντινές πόλεις του νομού. Με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας από τη Budget Rent a Car  τώρα μπορείτε μέσω της Εγνατίας Οδού να επισκεφθείτε και άλλες πολλές στη Βόρειο Ελλάδα.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής, αλλά και στα γραφεία των εταιρικών πελατών.  

Ενοικίαση με τις καλύτερες τιμές

Η Budget προσφέρει παγκοσμίως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και φιλική εξυπηρέτηση. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για το επόμενό σου ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!