Κάντε κράτηση

  1. Παραλαβή αυτοκινήτου

    Ελλάδα

  2. Επιστροφή αυτοκινήτου

  3. Φύγαμε!

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Λέσβο

Παρέλαβε το αυτοκίνητου σου από το σταθμό της Budget στη Μυτιλήνη, την πρωτεύουσα του νησιού και ξεκίνα το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα και πάντα στις καλύτερες τιμές. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις κράτηση στο σταθμό που βρίσκεται στο Μόλυβο, στο βόρεια τμήμα του νησιού. Ο Μόλυβος αποτελεί ένα μοναδικό καλοκαιρινό προορισμό!

Budget και...έφυγες! Εισήγαγε τις ημερομηνίες που θες να ταξιδέψεις και το σταθμό ενοικίασης στη μηχανή αναζήτησης δεξιά της σελίδας και διάλεξε το αυτοκίνητό σου.

Για την ενοικίαση σου στη Λέσβο, μπορείς να επιλέξεις επιπλεόν προϊόντα και υπηρεσίες, όπως GPS και WiFi.

Σταθμοί Ενοικίασης:

  • Κουντουριώτου 87, Μυτιλήνη, 81100
  • Μ.Γούτου, Μόλυβος, 81108

Εξερεύνησε τη Λέσβο με ένα Budget αυτοκίνητο

Image

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Λέσβο

Γιατί να επιλέξετε την Budget;

Θα βρείτε σταθμό της Budget σε περίπου 3.150 σημεία ενοικίασης αυτοκινήτων, αεροδρόμια και κέντρα πόλεων σε περισσότερες από 120 χώρες.  

Από την Ελλάδα μέχρι δημοφιλείς προορισμούς διακοπών σε όλο τον κόσμο. θα βρείτε πάντα τις χαμηλές τιμές ενοικίασης, αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλη τη διάρκεια της ενοικίασης.

Ενοικίαση με τις καλύτερες τιμές

Η Budget προσφέρει παγκοσμίως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και φιλική εξυπηρέτηση. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για το επόμενό σου ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!