Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Μάλτα

Ψάχνετε για super οικονομική ενοικίαση στη Μάλτα;

Μπείτε αμέσως στο αυτοκίνητο που μόλις ενοικιάσατε στη Mάλτα και ξεκινήστε ένα super fun ταξίδι. Ότι θελήσετε να κάνετε, έχετε πλέον τον τρόπο να το κάνετε με το Budget αυτοκίνητό σας… βόλτες στην εξαίρετη Βαλέτα, στην παλιά πρωτεύουσα Μεντίνα και στους ανεπανάληπτους Upper Barrakka Gardens.

Γρήγορη και εύκολη κράτηση, super οικονομικές τιμές και τα καλύτερα αυτοκίνητα στην πόλη – τι περιμένετε; Κάντε κράτηση τώρα χρησιμοποιώντας το booking engine στα δεξιά της σελίδας. 

Επιλέξτε προορισμό, ημερομηνίες και φύγατε!

 

Budget in style

Συνδυάστε οικονομία και ποιότητα μαζί!

Kάντε την επιλογή σας μέσα από τα καλύτερα μοντέλα αυτοκινήτων και οδηγήστε στους δρόμους της Μάλτας. Από το καλύτερο οικογενειακό ταξίδι με ένα ευρύχωρο station wagon, μέχρι το business meeting που έχετε προγραμματίσει με ένα εντυπωσιακό hatch back.

Θα προετοιμάσουμε για εσάς ακόμη και όλα τα extras που χρειάζεστε για να απολαύσετε  το ταξίδι σας με τον καλύτερο τρόπο - από το GPS σας, μέχρι το super γρήγορο Wi-Fi μας, μέχρι και παιδικό κάθισμα για την ασφάλεια της οικογένειάς σας.

 

Επιστρέψτε το αυτοκίνητό σας σε διαφορετικό σταθμό

Ποιος είπε ότι το ταξίδι τελειώνει πάντα εκεί που αρχίζει; Οι σταθμοί ενοικίασης της Budget στην Μάλτα βρίσκονται σχεδόν παντού και μπορείτε να ενοικιάσετε από το ένα σημείο και να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σε κάποιο άλλο. 

 

Road trip στους δρόμους της Μάλτας

Με το Budget αυτοκίνητό σας θα απολαύσετε ανεμπόδιστοι την μεσαιωνική ατμόσφαιρα της Μάλτας. Επισκεφτείτε το Γκότζο με την σπηλιά της Καλυψούς και κάντε μια στάση σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Μάλτας, το Azure Window, όπου γυρίστηκε το Game of Thrones! Ταξιδέψτε στο Μπλού Γκρότο για φωτογραφίες κοντά στα κύματα και μην ξεχάσετε να περάσετε από τον εντυπωσιακό ναό 5000 ετών, τον Χαγκάρ Κιμ.

 

Budget και έφυγες γιατί… μπορείς να έχεις περισσότερα… πληρώνοντας λιγότερα!

Εύκολη κράτηση αυτοκινήτου.  Απλά επιλέξτε προορισμό και ημερομηνίες από τη μηχανή κρατήσεων και φύγατε!

Εξερεύνησε τη Μάλτα με ένα Budget αυτοκίνητο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Μάλτα

Γιατί να επιλέξετε την Budget;

Θα βρείτε σταθμό της Budget σε περίπου 3.150 σημεία ενοικίασης αυτοκινήτων, αεροδρόμια και κέντρα πόλεων σε περισσότερες από 120 χώρες.  

Από την Ελλάδα μέχρι δημοφιλείς προορισμούς διακοπών σε όλο τον κόσμο. θα βρείτε πάντα τις χαμηλές τιμές ενοικίασης, αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλη τη διάρκεια της ενοικίασης.

Ενοικίαση με τις καλύτερες τιμές

Η Budget προσφέρει παγκοσμίως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και φιλική εξυπηρέτηση. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για το επόμενό σου ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!

 

Κάντε κράτηση

  1. Παραλαβή αυτοκινήτου

    Ελλάδα

  2. Επιστροφή αυτοκινήτου

  3. Φύγαμε!

    • Αν είστε ηλικίας κάτω των 30, παρακαλούμε όπως εισάγετε την ημερομηνία γέννησής σας, ώστε να σας υποδείξουμε τα κατάλληλα αυτοκίνητα για εσάς. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH: