Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Μήλο

Ήρθε επιτέλους η ώρα να επισκεφτείς το πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί της Μήλου; Επίλεξε ενοικίαση αυτοκινήτου Budget και ξεκίνα το ταξίδι σου εύκολα, γρήγορα και στις καλύτερες τιμές ενοκίασης!

Το ταξίδι στη Μήλο είναι η ιδανική ευκαιρία να γεμίσεις με highlights το φετινό σου καλοκαίρι. Με την ενοικίαση ενός Budget αυτοκινήτου έχεις την ευκαιρία να φτάσεις σε κάθε γωνιά της βασίλισσας των Κυκλάδων και να απολαύσεις αξέχαστες βουτιές στα ονειρικά νερά της. Κλέφτικο, Σαρακίνικο, Φυριπλάκα και Τσιγκράδο είναι μερικές μόνο από τις παραλίες που πρέπει να συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου.

Για τους λάτρεις του πολιτισμού, η Μήλος προσφέρει το Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου αλλά και το Μεταλλευτικό Μουσείο Μήλου. Και επειδή από ένα ολοκληρωμένο ταξίδι δε λείπει ποτέ το φαγητό, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα μοναδικά πιταράκια, τις φλάουνες, αλλά και την ξινομυζήθρα της Μήλου!

Για το πιο αξέχαστο ταξίδι στη Μήλο, Budget και...έφυγες! Διάλεξε τις ημερομηνίες που θες να ταξιδέψεις, τον σταθμό ενοικίασης στη μηχανή αναζήτησης δεξιά της σελίδας και την κατηγορία του αυτοκινήτου που σου ταιριάζει.

Σταθμός Ενοικίασης Budget στη Μήλο

Για Budget ενοικίαση αυτοκινήτου, σε περιμένουμε στον ολοκαίνουργιο σταθμό μας στον Αδάμαντα, κοντά στο λιμάνι της Μήλου, με ποικιλία στόλου αυτοκινήτων και τις καλύτερες τιμές ενοικίασης. 

 

Διεύθυνση: Αδάμαντας, Μήλος, 84 801

Τηλέφωνο: +30 2287 304980

Βρες μας και στο Αεροδρόμιο Μήλου

Μόλις προσγειώθηκες στο αεροδρόμιο της Μήλου; Μπες στο budget.gr επιλέγοντας το αεροδρόμιο της Μήλου ως σταθμό παραλαβής και παράδοσης αυτοκινήτου. Κατά την άφιξή σου, θα σε περιμένουμε στο σημείο αφίξεων του αεροδρομίου, προκειμένου να σου παραδώσουμε το Budget αυτοκίνητό σου, μέσω της υπηρεσίας 'meet & greet'*.

 

* Η Budget δε διαθέτει σταθμό ενοικίασης αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Μήλου. Εξυπηρετεί μόνο μέσω της υπηρεσίας 'meet & greet'.