Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάτρα

Παρέλαβε το αυτοκίνητου σου από το σταθμό της Budget στην Πάτρα και ξεκίνα το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα και πάντα στις καλύτερες τιμές. 

Budget και...έφυγες! Εισήγαγε τις ημερομηνίες που θες να ταξιδέψεις και το σταθμό ενοικίασης στη μηχανή αναζήτησης δεξιά της σελίδας και διάλεξε το αυτοκίνητό σου.

Για την ενοικίαση σου στην Πάτρα, μπορείς να επιλέξεις επιπλέον προϊόντα και υπηρεσίες, όπως GPS και WiFi.

Μπορείς επίσης να παραλάβεις το αυτοκίνητό σου στο Αεροδρόμιο της Πάτρας στον Άραξο και τους καλοκαιρινούς μήνες στο Κατάκολο. 

Εξερεύνησε την Πάτρα και την Πελοπόννησο με ένα Budget αυτοκίνητο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πάτρα

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο στον Άραξο, το Κατάκολο, ή από το σταθμό στο κέντρο της Πάτρας, πέρα από τα αξιοθέατα της πόλης, μπορείτε να οργανώσετε εκδρομές στα Καλάβρυτα και άλλα πολλά ορεινά χωριά, να επισκεφθείτε τις πολυάριθμες παραλίες και τις γειτονικές Κορινθία, Ηλεία, Αρκαδία.

Με ένα Budget αυτοκίνητο απολαμβάνεις με τον καλύτερο τρόπο την περιήγησή σου στην Πελοπόννησο, καθώς μπορείς να φτάσεις σε κάθε προορισμό εύκολα και με ασφάλεια.

Γιατί να επιλέξετε την Budget;

Θα βρείτε σταθμό της Budget σε περίπου 3.150 σημεία ενοικίασης αυτοκινήτων, αεροδρόμια και κέντρα πόλεων σε περισσότερες από 120 χώρες.  

Από την Ελλάδα μέχρι δημοφιλείς προορισμούς διακοπών σε όλο τον κόσμο. θα βρείτε πάντα τις χαμηλές τιμές ενοικίασης, αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε όλη τη διάρκεια της ενοικίασης.

Ενοικίαση με τις καλύτερες τιμές

Η Budget προσφέρει παγκοσμίως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και φιλική εξυπηρέτηση. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για το επόμενό σου ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!