1. Παραλαβή αυτοκινήτου

    Ελλάδα

  2. Επιστροφή αυτοκινήτου

  3. Φύγαμε!

    • If you are under 30 or over 70, we need your date of birth in order to show you the most appropriate selection of vehicles. ?
    • DRIVER’S DATE OF BIRTH:

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αλεξανδρούπολη

Παρέλαβε το αυτοκίνητου σου από το σταθμό της Budget στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης και ξεκίνα το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα και πάντα στις καλύτερες τιμές. Μπορείς επίσης να πάρεις το αυτοκίνητό σου από το σταθμό μας στο κέντρο της πόλης, στη Λεωφ. Δημοκρατίας 172. Με την ενοικίαση αυτοκινήτου, η επίσκεψη στις κοντινές πόλεις Κομοτηνή, Ξάνθη και Ορεστιάδα είναι πια εύκολη υπόθεση. 

Budget και...έφυγες! Εισήγαγε τις ημερομηνίες που θες να ταξιδέψεις και το σταθμό ενοικίασης στη μηχανή αναζήτησης δεξιά της σελίδας και διάλεξε το αυτοκίνητό σου.

Για την ενοικίαση σου στην Αλεξανδρούπολη, μπορείς να επιλέξεις επιπλεόν προϊόντα και υπηρεσίες, όπως GPS και WiFi.

Εξερεύνησε την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο με ένα Budget αυτοκίνητο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αλεξανδρούπολη

Γιατί να επιλέξετε την Budget;

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο ή το σταθμός της Budget στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης μπορείς να ξεκινήσεις μοναδικές εκδρομές στη Δαδιά, στο δέλτα του Έβρου και να φτάσεις μέχρι το Σουφλί, την πόλη το μεταξιού αλλά και την Ορεστιάδα την πιο ακριτική πόλη της Ελλάδας. Αν ταξιδεύεις καλοκαιρί, αξίζεις να πας στο Φεστιβάλ του Άρδα αλλά και να απολαύσεις τις παραλίες του Έβρου. 

Η Ξάνθη και η Κομοτηνή βρίσκονται πολύ κοντά και μπορείς να τις γνωρίσεις οδηγώντας το Budget ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σου. Αν ο προορισμός σου είναι η Αλεξανδρούπολη, Budget και έφυγες!

Ενοικίαση με τις καλύτερες τιμές

Η Budget προσφέρει παγκοσμίως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και φιλική εξυπηρέτηση. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για το επόμενό σου ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!