Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Παρέλαβε το αυτοκίνητου σου από το σταθμό ενοικίασης της Budget με την άφιξή σου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και ξεκίνα το ταξίδι σου εύκολα και γρήγορα και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Άλλοι σταθμοί ενοικίασης της Budget στην Κρήτη υπάρχουν στο αεροδρόμιο Χανίων, στον Αγιο Νικόλαο, στο Ρέθυμνο και στη Χερσόνησο. 

Budget και...έφυγες! Εισήγαγε τις ημερομηνίες που θες να ταξιδέψεις και το σταθμό ενοικίασης στη μηχανή αναζήτησης δεξιά της σελίδας και διάλεξε το αυτοκίνητό σου.

Για την ενοικίαση σου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου της Κρήτης, μπορείς να επιλέξεις επιπλεόν προϊόντα και υπηρεσίες, όπως GPS και WiFi.

Εξερεύνησε το Ηράκλειο Κρήτης με ένα Budget αυτοκίνητο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο

Γιατί να επιλέξετε την Budget;

Με την ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι του Ηρακλείου, πέρα από τα ιστορικά μνημεία της πόλης, μπορείτε να ανακαλύψετε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, την Κνωσό, τη Φαιστό, τη Γόρτυνα, το φαράγγι της Σαμαρειάς και πολλές άλλες φυσικές ομορφιές, τις εξαιρετικές παραλίες στα Μάλια, στη Χερσόνησο, στο Τυμπάκι και τα χωριά στην ενδοχώρα, αλλά και να γνωρίσετε και άλλες πόλεις της Κρήτης το Ρέθυμνο, τα Χανιά.

Επίσης με τη Budget Rent a Car, δίνεται η δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο διαμονής σας.

Ενοικίαση με τις καλύτερες τιμές

Η Budget προσφέρει παγκοσμίως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και φιλική εξυπηρέτηση. Ότι ακριβώς χρειάζεσαι για το επόμενό σου ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!