Κορονοϊός - Τελευταία Ενημέρωση

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με αίσθημα ευθύνης παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις για τον Κορονοϊό Covid-19 και φροντίζουμε καθημερινά για την προστασία των πελατών και των εργαζομένων μας.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), σχετικά με την εξάπλωση του ιού. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας, ενώ παράλληλα να φροντίζουμε ώστε να κρατήσουμε ασφαλείς εσάς και τους εργαζομένους μας.


Παρακάτω, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις κρατήσεις που τυχόν επηρεάζονται από τον Κορονοϊό, καθώς επίσης να βρείτε πληροφορίες σχετικά με ταξιδιωτικούς περιορισμούς.


Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με προηγούμενες ή μελλοντικές ενοικιάσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2130 213120.

Τι κάνω σε περίπτωση που έχω πραγματοποιήσει ήδη κράτηση αυτοκινήτου και το ταξίδι μου επηρεάζεται από ταξιδιωτικούς περιορισμούς;

Την περίοδο αυτή, αποτελεί προτεραιότητά μας να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υποστήριξης των πελατών μας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη πραγματοποιήσει κράτηση αυτοκινήτου με την Budget και αντιμετωπίζετε περιορισμούς, λόγω του Κορονοϊού, στον προορισμό ενοικίασης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ακυρώσετε την κράτησή σας. Σχετικά με την ακύρωση κρατήσεων ισχύουν τα παρακάτω:

  • Οποιαδήποτε τέλη ακύρωσης της κράτησης για ενοικιάσεις με πληρωμή στον σταθμό Budget, θα απαλειφθούν.

Για κρατήσεις μέσω Τρίτων, παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία με την αντίστοιχη εταιρία για περαιτέρω καθοδήγηση, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιον περιορισμό λόγω του Κορονοϊού.

Τι θα συμβεί με τις κρατήσεις που δεν επηρεάζονται από ταξιδιωτικούς περιορισμούς που σχετίζονται με τον Κορονοϊό;

Για να διευκολύνουμε κάθε κράτηση αυτοκινήτου, σας δίνουμε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε - χωρίς ακυρωτικά τέλη - κάθε κράτηση με πληρωμή στο σταθμό στην Ευρώπη, για ενοικιάσεις αυτοκινήτου που θα ξεκινήσουν πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2020.


Για ενοικιάσεις που ξεκινούν μετά την προαναφερθείσα ημερομηνία, δε θα υπάρξουν τέλη για αλλαγές κρατήσεων που θα πραγματοποιηθούν έως και 72 ώρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.


Για αλλαγές στην κράτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 2130 213120 ή στο contact@budget.gr

Ποια μέτρα έχει λάβει η Budget;

Παρακολουθούμε στενά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με τα μέτρα περιορισμού του ιού COVID-19. 

Ενθαρρύνουμε τόσο το προσωπικό μας, όσο και εσάς να τηρείτε τα μέτρα προφύλαξης μέσω της τακτικής χρήσης απολυμαντικού χεριών (Διαθέσιμο σε όλους τους Budget σταθμούς). Για τη διασφάλιση της υγιεινής, φροντίζουμε για την άριστη καθαριότητα των σταθμών μας και των αυτοκινήτων μας.  Πιο συγκεκριμένα, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα σημεία επαφής, όπως καθίσματα, τιμόνι, λαβές θυρών, καθώς και σε άλλες επιφάνειες των αυτοκινήτων.

Συστήνουμε σε όλους τη συνεχή ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.